Chefs For Change koostööprojektis tulevad kokku Eesti tippkokad, et rääkida taimse toidu olulisusest. Projektiga liitunud kokad lisavad oma menüüsse taimseid valikuid ja laiendavad oma teadmisi taimsest köögist, kuna see on kasulik nii meie kõigi tervisele kui ka keskkonnale.
Chefs For Change saadikud on pärit pea igast maailma nurgast: Ühendkuningriigist, Taist, Brasiiliast, Poolast, Taanist, Tšehhist ja paljudest teistest riikidest. Eestis koordineerib projekti Taimne Teisipäev. Vaata rahvusvahelist veebilehte: www.chefsforchangeinternational.org
Aldur Soosalu
Restorani Kaks Kokka peakokk
Restorani Ö sous-chef
Toitumises on oluline tasakaal ning taimed mängivad olulist rolli selle leidmises.
Tahan näidata inimestele, et taimne toit on põnev. See on nii lai maailm, mida avastada!
Cätlyn Priks
Aasta Kokk 2019
Roman Zaštšerinski
Restorani Mantel ja Korsten kaasomanik ja kaaspeakokk
Restorani Moon kaasomanik ja kaaspeakokk
Restorani Kolm Sibulat kaasomanik ja kaaspeakokk
Osalen projektis Chefs for Change, sest see on hetkel minu jaoks viis, kuidas ma veel saan maailma muuta.
Maru Metspalu
Vabakutseline toidufanaatik
Minu jaoks on toit viis avaldada armastust ja luua maitsete maailmu. Tunnen, et läbi taimetoidu saan seda teha kõige ilusamal moel. Seepärast liitusin ka Chefs For Change kokkade riviga.
Ivan Derizemlja
Peakokk kohvikus Mosaiik
Culinary Team of Estonia meeskkonnaliige
Osalenud praktikal Michelini tärniga restoranis Olo
Valmimisprotsess peaks pakkuma sama suurt rõõmu ja naudingut, kui roa lõpptulemus. Minu jaoks on oluline pöörata tähelepanu igale detailile alates toidu viilutamisest kuni serveerimiseni, koheldes kõiki tooraineid austusega.
Võimalused, mida juurviljad enda rikkaliku värvi ja maitsete paleti puhul annavad, on mulle inspiratsiooniks
Krait Kumar
Kohvik Komeet peakokk