Chefs For Change koostööprojektis tulevad kokku Eesti tippkokad, et rääkida taimse toidu olulisusest. Projektiga liitunud kokad lisavad oma menüüsse taimseid valikuid ja laiendavad oma teadmisi taimsest köögist, kuna see on kasulik nii meie kõigi tervisele kui ka keskkonnale.

Chefs For Change saadikud on pärit pea igast maailma nurgast: Ühendkuningriigist, Taist, Brasiiliast, Poolast, Taanist, Tšehhist ja paljudest teistest riikidest. Eestis koordineerib projekti Taimne Teisipäev. Vaata rahvusvahelist veebilehte: www.chefsforchangeinternational.org

Projekti toetab

Santa Maria logo

Aldur Soosalu

Restorani Kaks Kokka peakokk

Restorani Ö sous-chef

Toitumises on oluline tasakaal ning taimed mängivad olulist rolli selle leidmises.

Tahan näidata inimestele, et taimne toit on põnev. See on nii lai maailm, mida avastada!

Cätlyn Priks

Aasta Kokk 2019

Roman Zaštšerinski

Restorani Mantel ja Korsten kaasomanik ja kaaspeakokk

Restorani Moon kaasomanik ja kaaspeakokk

Restorani Kolm Sibulat kaasomanik ja kaaspeakokk

Osalen projektis Chefs for Change, sest see on hetkel minu jaoks viis, kuidas ma veel saan maailma muuta.

Fresh is Best!!!

Alar Aksalu

Maru Metspalu

Vabakutseline toidufanaatik

Minu jaoks on toit viis avaldada armastust ja luua maitsete maailmu. Tunnen, et läbi taimetoidu saan seda teha kõige ilusamal moel. Seepärast liitusin ka Chefs For Change kokkade riviga.

Toit teeb õnnelikuks!

Katrina Randma

Restorani Kolm Tilli kokk

Ivan Derizemlja

Peakokk kohvikus Mosaiik

Culinary Team of Estonia meeskkonnaliige

Osalenud praktikal Michelini tärniga restoranis Olo

Valmimisprotsess peaks pakkuma sama suurt rõõmu ja naudingut, kui roa lõpptulemus. Minu jaoks on oluline pöörata tähelepanu igale detailile alates toidu viilutamisest kuni serveerimiseni, koheldes kõiki tooraineid austusega.

Võimalused, mida juurviljad enda rikkaliku värvi ja maitsete paleti puhul annavad, on mulle inspiratsiooniks

Krait Kumar

Kohvik Komeet peakokk