• Avaleht
  • Meist
  • Kontakt

et

etru
  • Retseptid
  • Söögikohad
  • Uudised
  • Liitu väljakutsega
  • Ettevõtetele
  • Koolidele
  • Chefs For Change
  • Pood
  • Avaleht
  • Meist
  • Kontakt
  • Retseptid
  • Söögikohad
  • Uudised
  • Liitu väljakutsega
  • Ettevõtetele
  • Koolidele
  • Chefs For Change
  • Pood

Uudised

Euroopa Parlament otsustas: taimne burger jääb taimseks burgeriks

Rimi ostudirektor Maris Rannus: taimsed tooted on jaekettidele hea ärivõimalus

6 põhjust, miks järjest enam sportlasi eelistab taimset toitu

Unilever: lihatööstuse tippaeg on juba möödas

28 restorani pakuvad nädal aega erilisi taimetoidumenüüsid

Esimese tarbijani jõudva kultiveeritud liha tootja: küsimus pole kas, vaid millal

10 head põhjust lihatarbimist vähendada

3 lihtsat ja põnevat hummuse retsepti

Brownie-kook kui hea valguallikas? Miks ka mitte!

4 levinud viga toitumises – ja lihtsad viisid neid parandada

Šokolaadikook ja peedismuuti – põnevad retseptid tervislikust peedist

Uus uuring: taimse “liha” üllatavad kasud tervisele

← Eelmine
Järgmine →

Taimne Teisipäev -
sest elu on tähistamist väärt!

Jälgi meid:

Retseptid
Söögikohad
Uudised
Ettevõtetele
Koolidele
Liitu väljakutsega
Meist
Kontakt
Chefs For Change
Pood
  • Copyright © 2019
  • •
  • taimneteisipaev.ee