See magustoit on inspireeritud maailmakuulsa Mehhiko restorani Pujol magustoidust, kus mais on nii besee sees kui kreemiks ja vahuks.
Neljale
- Vala kaerapiim pisikesse potti ja lahusta maisitärklis seal sees vispeldades. Seejärel lisa vanillisuhkur ja konservvedelikust kurnatud mais ning lase tasasel tulel keema tõusta, kuni segu pakseneb.
- Vala maisisegu blenderisse ning mikserda kreemiks. Mida võimsam blender, seda parem kreem (kui jääb liialt tükiline, siis hõõru läbi sõela). Lase täiesti maha jahtuda!
- Vahusta kaerakoor 4 spl suhkruga, maitseks peenelt riivitud mahesidruni koor, pisut pigistatud mahla ning 2 spl suhkrut ja vanillisuhkur. Sega ühtlasel hulka maisikreem.
- Lase pann tuliseks ning sulata seal taimne või, lisa tšillihelbed ja 1 spl suhkrut. Koori banaanid ning viiluta. Kuumuta neid tulisel pannil, kuni servadest karamelline.
- Serveeri maisivaht tšilliste banaanide ning maisihelvestega!