Soolased valgurikkad muffinid

Proovi ära uued Peas of Heaven taimsed vorstid selle imemaitsva muffini retseptiga!

Kogus: 12 muffinit

VALMISTAMINE:

  1. Pane ahi 200 kraadi peale soojenema.
  2. Haki vorstid ja sibulad kuubikuteks, prae pannil õliga krõbedaks.
  3. Sega ühes kausis jahu, küpsetuspulber ja sool.
  4. Sega teises kausis kikerherne konservi vedelik, äädikas, taimne piim ja õli.
  5. Sega jahusegu ja vedelike segu kokku, lisa juurde praetud vorst ja sibul.
  6. Aseta taigen muffinivormidesse, haki spinat ja maitseroheline ning aseta iga muffini peale, suru veidi taigna sisse.
  7. Küpseta 18-20 minutit.
gluteenivaba jahu (võib olla ka tavaline)5 dl
psüllium (valikuline)2 tl
küpsetuspulber2 spl
sool0,5 tl
kikerhernevedelik2 spl
õunaäädikas1,5 spl
taimne piim2 dl
õli1 dl
Peas of Heaven vorst4
kevadsibul2
hakitud spinat1 peotäis
hakitud maitseroheline (till, petersell, vms)

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!