5 dl

gluteenivaba jahu (võib olla ka tavaline)

2 tl

psülliumit (valikuline)

2 spl

küpsetuspulbrit

0,5 tl

soola

2 spl

kikerhernevedelikku

1,5 spl

õunaäädikat

2 dl

taimset piima

1 dl

õli

4

Peas of Heaven vorsti

2

kevadsibulat

1 peotäis

hakitud spinatit

hakitud maitserohelist (tilli, peterselli, vms)

Proovi ära uued Peas of Heaven taimsed vorstid selle imemaitsva muffini retseptiga!

Kogus: 12 muffinit

VALMISTAMINE:

  1. Pane ahi 200 kraadi peale soojenema.
  2. Haki vorstid ja sibulad kuubikuteks, prae pannil õliga krõbedaks.
  3. Sega ühes kausis jahu, küpsetuspulber ja sool.
  4. Sega teises kausis kikerherne konservi vedelik, äädikas, taimne piim ja õli.
  5. Sega jahusegu ja vedelike segu kokku, lisa juurde praetud vorst ja sibul.
  6. Aseta taigen muffinivormidesse, haki spinat ja maitseroheline ning aseta iga muffini peale, suru veidi taigna sisse.
  7. Küpseta 18-20 minutit.