Shakshuka falafelidega

Selle lihtsa shakshuka retsepti abil saad kogeda eksootilisi maitseelamusi ilma kodust lahkumata. Vajad kokkamiseks vaid 20 minutit ja maitsev roog ongi valmis.

1. Haki sibul ja küüslauk.

 2. Lisa kuumale pannile 1 spl õli ja prae falafeleid kuus minutit, pöörates neid aeg-ajalt ümber, et need väljast krõbedad oleksid. Tõsta falafelid pannilt ära. 

3. Vala pannile 1 spl õli ning lisa sibul ja küüslauk. Maitsesta soolaga ja prae 10 minutit keskmisel kuumusel või kuni sibul kuldpruunika tooni võtab.

 4. Lisa pannile purustatud tomatid ja maitse järgi veidi Cayenne’i pipart. Sega ja hoia pannil veel viis minutit. 

5. Lisa falafelid kastmesse ja lase sellel veel paar minutit pannil podiseda. Serveeri koos hakitud peterselliga.

Garden Gourmet falafelid1 pakk
purustatud tomatid (konservitud) 400 g
sibul120 g
küüslauguküüs1
petersellpeotäis
oliiviõli2 spl
sool
Cayenne’i piparsoovi korral maitse järgi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!