Roheline risoto

Mahlakas risoto seente ja hernestega, valmib lihtsalt ja soodsalt!

VALMISTAMINE:

  1. Kuumuta suurel pannil õli, ning lisa hakitud sibul ja prae kuni sibul on klaasjas.
  2. Viska pannile seened, prae veidi. Lisa ka riis, ning prae veel.
  3. Soovi korral kalla pannile 1/2 klaasi kuiva valget veini. Kuumuta veidi.
  4. Kalla peale köögiviljapuljong ja keeda. Vajadusel lisa veel puljongit.
  5. Lõpupoole lisa herned.
  6. Kui roog hakkab valmis saama, maitsesta. Lisa sool/pipar, sidrunimahl, maitsepärm ja soovi korral margariin.
  7. Naudi!
õli
väike sibul (hakitud)1
šampinjon (viilutatud)8
riis2/3 klaas
kuiv valge vein (valikuline)1/2 klaas
köögiviljapuljong2/3 klaas
herned2/3 klaas
sool/piparmaitse järgi
sidrunimahlmaitse järgi
Bon maitsepärm1 spl
margariin (valikuline)1 spl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!