Punase läätse Dal

Punase läätse dal on lihtne, toitev ja hubane roog, mis võtab vaid 30 minutit Sinu ajast!

Kogus: 4-6

VALMISTAMINE:

  1. Haki küüslauk ja sibul.
  2. Kuumuta suurel pannil oliiviõlis sibulat ja küüslauku, kuni sibul on klaasjas, umbes 5-10 min.
  3. Haki paprika ja porgandid väikesteks kuubikuteks ja lisa pannile.
  4. Lisa kõik ülejäänud koostisosad (peale spinati) ja kuumuta keemiseni.
  5. Kata kaanega ning lase vaiksel tulel haududa 20-25 minutit, või kuni saavutad soovitud konsistentsi.
  6. Lisa spinat viimastel minutitel
  7. Maitse ning lisa soovi korral veel maitseaineid.
  8. Serveeri soojalt riisiga, või kartuliga.
punased läätsed1.5 tassi
kookospiim1 purk
köögiviljapuljong3 1/2 tassi
punane paprika1
sibul1
suurt küüslauguküüs3
oliiviõli1 spl
beebispinat1 tass
suur porgand2
kurkum1 tl
kollane karripulber2 1/2 tl
vürtsköömned1 tl
ingver1/2 tl
sidruni mahl1
meresool1 tl
must piparmaitse järgi
Cayenne pipar1/4 tl

Parimad nipid taimse toidu eelistamiseks otse postkasti:

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!