1,5 tassi

punaseid läätsi

1 purk

kookospiima

3 1/2 tassi

köögiviljapuljongit

1

punane paprika

1

sibul

3

suurt küüslauguküünt

1 spl

oliiviõli

1 tass

beebispinatit

2

suurt porgandit

1 tl

kurkumi

2 1/2 tl

kollast karripulbrit

1 tl

vürtsköömneid

1/2 tl

ingverit

1

sidruni mahl

1 tl

meresoola

maitse järgi

musta pipart

1/4 tl

cayenne pipart

Punase läätse dal on lihtne, toitev ja hubane roog, mis võtab vaid 30 minutit Sinu ajast!

Kogus: 4-6

VALMISTAMINE:

  1. Haki küüslauk ja sibul.
  2. Kuumuta suurel pannil oliiviõlis sibulat ja küüslauku, kuni sibul on klaasjas, u 5-10 min.
  3. Haki paprika ja porgandid väikesteks kuubikuteks ja lisa pannile.
  4. Lisa kõik ülejäänud koostisosad (peale spinati) ja kuumuta keemiseni.
  5. Kata kaanega ning lase vaiksel tulel haududa 20-25 minutit, või kuni saavutad soovitud konsistentsi.
  6. Lisa spinat viimastel minutitel
  7. Maitse ning lisa soovi korral veel maitseaineid.
  8. Serveeri soojalt riisiga, või kartuliga. Naudi!