Punase läätse Dal

Punase läätse dal on lihtne, toitev ja hubane roog, mille valmistamine võtab vaid 30 minutit! Retsept pärineb SIIT.

Kogus: 4-6

VALMISTAMINE:

  1. Loputa läätsed korralikult ja jäta nõrguma.
  2. Haki küüslauk ja sibul.
  3. Kuumuta suurel pannil oliiviõlis sibul ja küüslauk, kuni sibul on klaasjas (umbes 5-10 minutit).
  4. Haki paprika ja porgandid väikesteks kuubikuteks ja lisa pannile.
  5. Lisa kõik ülejäänud koostisosad (peale spinati) ja kuumuta keemiseni.
  6. Kata kaanega ja lase vaiksel tulel haududa 20 minutit.
  7. Lisa spinat viimastel minutitel.
  8. Maitse ning lisa soovi korral veel maitseaineid.
  9. Serveeri soojalt riisi või kartuliga.
punased läätsed1.5 tassi
kookospiim1 purk
köögiviljapuljong3.5 tassi
punane paprika1
sibul1
suurt küüslauguküüs3
oliiviõli1 spl
beebispinat1 tass
suur porgand2
kurkum1 tl
kollane karripulber2.5 tl
vürtsköömned1 tl
ingver0.5 tl
sidruni mahl1
meresool1 tl
must piparmaitse järgi
Cayenne pipar0.25 tl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!