1.5 tassi

punased läätsed

1 purk

kookospiim

3 1/2 tassi

köögiviljapuljong

1

punane paprika

1

sibul

3

suurt küüslauguküüs

1 spl

oliiviõli

1 tass

beebispinat

2

suur porgand

1 tl

kurkum

2 1/2 tl

kollane karripulber

1 tl

vürtsköömned

1/2 tl

ingver

1

sidruni mahl

1 tl

meresool

maitse järgi

must pipar

1/4 tl

Cayenne pipar

Punase läätse dal on lihtne, toitev ja hubane roog, mis võtab vaid 30 minutit Sinu ajast!

Kogus: 4-6

VALMISTAMINE:

  1. Haki küüslauk ja sibul.
  2. Kuumuta suurel pannil oliiviõlis sibulat ja küüslauku, kuni sibul on klaasjas, umbes 5-10 min.
  3. Haki paprika ja porgandid väikesteks kuubikuteks ja lisa pannile.
  4. Lisa kõik ülejäänud koostisosad (peale spinati) ja kuumuta keemiseni.
  5. Kata kaanega ning lase vaiksel tulel haududa 20-25 minutit, või kuni saavutad soovitud konsistentsi.
  6. Lisa spinat viimastel minutitel
  7. Maitse ning lisa soovi korral veel maitseaineid.
  8. Serveeri soojalt riisiga, või kartuliga.