2

keskmist punast sibulat, viilutatud

1

kollane sibul, viilutatud

õli, praadimiseks

2

küüslauguküünt, hakitud

1 tass

rohelisi läätsi

6 tassi

köögiviljapuljongit

1 tl

värsket tüümiani

maitse järgi

soola ja pipart

Mõnus tummine ja soojendav kausitäis Prantsuse sibulasuppi on tõeline comfort food! Lihtsad koostisosad ning imelihtne ka valmistada. 😉

VALMISTAMINE:

  1. Kalla poti põhja õli ja kuumuta keskmisel-madalal kuumusel. Lisa viilutatud sibulad ja kuumuta kuskil 30 minutit, kaas peal. Sega vahete-vahel kuni sibulad on pehmed ja karamelliseeritud. Olge ettevaatlik, et sibulat ära ei kõrveta!
  2. Lisa küüslauk ja kuumuta umbes 1 min.
  3. Lisa ülejäänud koostisosad ja lase vaiksel tulel haududa umbes 30-45 minutit, ilma kaaneta, kuni läätsed on pehmed.
  4. Maitse ning lisa soovi korral veel soola või pipart.
  5. Naudi!