Prantsuse sibulasupp

Mõnus tummine ja soojendav kausitäis Prantsuse sibulasuppi on tõeline comfort food! Lihtsad koostisosad ning imelihtne valmistada.

VALMISTAMINE:

  1. Kalla poti põhja õli ja kuumuta keskmisel-madalal kuumusel. Lisa viilutatud sibulad ja kuumuta kuskil 30 minutit, kaas peal. Sega vahete-vahel kuni sibulad on pehmed ja karamelliseeritud. Olge ettevaatlik, et sibulat ära ei kõrveta!
  2. Lisa küüslauk ja kuumuta umbes 1 minutit.
  3. Lisa ülejäänud koostisosad ja lase vaiksel tulel haududa umbes 30-45 minutit, ilma kaaneta, kuni läätsed on pehmed.
  4. Maitse ning lisa soovi korral veel soola või pipart.
keskmine punane sibul, viilutatud2
kollane sibul, viilutatud1
õli, praadimiseks
küüslauguküüned, hakitud2
rohelised läätsed1 tass
köögiviljapuljong6 tassi
värske tüümian1 tl
sool, piparmaitse järgi

Parimad nipid taimse toidu eelistamiseks otse postkasti:

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!