Pasta kooreses kastmes šampinjonide ja päikesekuivatatud tomatitega

Taimse Teisipäeva tiimiliige Ele-Liis, kes on peakokana töötanud nii GenGöögis kui ka Fresko kohvikus, jagab Sinuga oma legendaarset pastaretsepti!

Kogus: 2

VALMISTAMINE:

  1. Pane pasta vesi keema, vette veidi soola, kui vesi keeb aseta sisse pasta, keeda kuni pasta on al dente.
  2. Haki köögiviljad väikesteks kuubikuteks, viiluta šampinjonid. Kuumuta pannil õli, prae sibul klaasjaks.
  3. Lisa pannile šampinjonid, küpseta veidi ja lisa sojakaste, päikesekuivatatud tomatid ja köögiviljad. Maitsesta paprikapulbriga. Lisa taimne koor, kuumuta veidi ja maitsesta soolaga.
  4. Kui pasta on valmis siis kurna see ja loputa üle külma veega.
  5. Lisa pasta kastme hulka. Keera pannilt kuumus alt ära.
  6. Puista toit üle maitsepärmiga ja pasta ongi valmis serveerimiseks!
šampinjonid200 g
väike suvikõrvits1
punane paprika1
punane sibul1
päikesekuivatatud tomatid100 g
taimne koor (kaerakoor, sojakoor, kookoskoor)200 ml
mitmevärviline pasta200 g
sojakaste2 spl
paprikapulber0,5 tl
Bon maitsepärm1 tl
õli praadimiseks
soolmaitse järgi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!