1 sl

õli

1 suurem

sibul

6-8 tk

seeni

1

riivitud juurpetersell

2

riivitud porgandit

2

loorberilehte

3

vürtspipra tera

5

nelgitera

3

kadakamarja

2 klaasi

tomatipastat

2 tl

suitsupaprikapulbrit

8-10

kuivatatud ploomi

näpuotsatäis

soola

Detsembris jagavad Taimne Teisipäev ja Taimetoidu Väljakutse 22/66 ideid, mida jõululauale panna. Seekord katsetasime huvitavate maitsekombinatsioonidega! Proovi Sina ka! 😉

VALMISTAMINE:

–Lisa paksu põhjaga potti õli ja hakitud sibul

–Kui sibul on kenasti klaasjas, lisa hakitud seened, riivitud juurpetersell ja porgand, loorberilehed, vürtspipar , nelgiterad ja kadakamarjad

–Prae segu 5 minutit

–Lisa tass vett ja hauta segu 5 minutit

–Lisa tomatipasta, suitsupaprika, kuivatatud ploomid ja sool. Hauta veel 5 minutit

–Lisa keedetud aedoad. Sega, serveeri ja naudi 🙂