1 sl

õli

1 suurem

sibul

6-8 tk

seened

1

riivitud juurpetersell

2

riivitud porgand

2

loorberilehed

3

vürtspipra tera

5

nelgitera

3

kadakamarjad

2 tassi

tomatipasta

2 tl

suitsupaprikapulber

8-10

kuivatatud ploomid

näpuotsatäis

sool

VALMISTAMINE:

  1. Lisa paksu põhjaga potti õli ja hakitud sibul.
  2. Kui sibul on kenasti klaasjas, lisa hakitud seened, riivitud juurpetersell ja porgand, loorberilehed, vürtspipar , nelgiterad ja kadakamarjad.
  3. Prae segu 5 minutit.
  4. Lisa tass vett ja hauta segu 5 minutit.
  5. Lisa tomatipasta, suitsupaprika, kuivatatud ploomid ja sool. Hauta veel 5 minutit.
  6. Lisa keedetud aedoad. Sega, serveeri ja naudi.