Kukeseenepasta

VALMISTAMINE:

  1. Pane pasta soolatud vette keema.
  2. Haki seened, kuumuta neid mõnda aega kuival pannil, kuni neist enamus vett välja aurustub.
  3. Lisa pannile õli ja hakitud sibul ning kuumuta, kuni sibul on klaasjas.
  4. Lisa hakitud till, koor ja vesi ning kuumuta veel. Sega ja keera kuumust juurde.
  5. Kui segu hakkab vaikselt keema, keera kuumus maha ja lisa peotäis taimset juustu.
  6. Lisa vahepeal valminud pasta kastme hulka, kui kaste on liiga paks lisa ka 1-2 spl pastakeeduvett.
  7. Sega kõik omavahel kokku ja kuumuta veel veidi ning pasta ongi valmis. Serveeri ja naudi!


kukeseened100 g
kaera- või sojakoor100-150 ml
vesi150 ml
taimne juust (nt Oddly Good, Violife)peotäis
sibul1/2
tillpeotäis
õli1 tl
pasta200-300 g

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!