500 ml

kõrvitsat

1/2 tassitäit

india pähkleid (leota 6-8 h või keeda 10 minutit)

2 tk

küüslauguküünt

250 ml

puljongit

1/4 tassi

maitsepärmi

Maitseks

soola, pipart

Mõnusalt juustune ja kreemine kõrvitsapasta – kõlab hästi, eksole?! Antud retseptist piisab kahele.

 VALMISTAMINE
Ühes potis auruta/rösti/keeda kooritud ja tükeldatud kõrvits pehmeks, teises aga valmista samal ajal instruktsioonide kohaselt pasta.

Lisa valminud kõrvits, pähklid, puljong, maitsepärm, sool ja pipar blenderisse või töötle massi saumikseriga, kuni saavutad mõnusalt kreemja konsistentsi (ole ettevaatlik, mass on kuum). Vala kaste pastale ja raputa peale pipart, tšillit, maitsepärmi vms.

Naud tervislikku “juustust” kõhutäit!

Tee oma toidust ikka pilt ka ja tagi #taimneteisipäev

Retsepti allikas