Chana Masala – maitsekas kikerhernekarri, lihtne ja kiire indiapärane õhtusöök! Retsept pärineb SIIT.
Kogus: 4-6
VALMISTAMINE:
- Haki/tükelda sibul, küüslauk, ingver ja tšillipipar.
- Suuremas potis kuumuta keskmisel kuumusel õli ning viska peale sibul. Kuumuta kuni sibul on klaasjas ning siis lisa küüslauk, ingver, tšilli ja vürtsid ning kuumuta veel 30 sekundit kuni minut.
- Lisa kikerherned, tomat, kaneel ja ¼ tassi vett, keera kuumus madalamaks ja lase vaikselt podiseda 15-20 minutit, vahest segades. Võid veidi vett juurde lisada, kui eelistad vedelamat kastet. Võta välja kaneelipulk ja sega sisse sidruni või laimi mahl.
- Serveeri nt riisi, kinoa või kuskussiga. Garneeringuks võid lisada taimset koort, värsket koriandrit, sidruni või laimi viile, kirsstomateid või rukolat.
- Naudi!