1 tass

kinoad, loputatud

2 tassi

vett

Peotäis

rohelist salatisegu

1

avokaado

Garneeringuks

seesamiseemned

Kikerherneste jaoks:

1 1/2 tassi

keedetud kikerherneid

Veidi

oliiviõli või muud neutraalse maitsega õli

1/2 tl

soola

1/2 tl

suitsutatud paprika pulbrit

1/2 tl

tšillipulbrit

1/8 tl

kurkumit

1/2 tl

oreganot

Punase paprika kastme jaoks:

1

punane paprika, puhastatud

2 spl

oliiviõli või muud neutraalse maitsega õli

1/2

sidruni mahl või rohkem maitse järgi

1/2 tl

pipart

1/2 tl

soola

1/2 tl

paprikapulbrit

1/4 tassi

värsket koriandrit

Sellel Buddha kausil on kõik hea olemas – pehme kinoa, krõbedad kikerherned, värske roheline salat ning suu jooksma panev punase paprika kaste. Maitseküllane ja tervislik kõhutäis!

Kogus: 2

⭐VALMISTAMINE

  1. Alustuseks keeda ära kinoa. Kuumuta 2 tassi vett keemiseni ning lisa kinoa. Lase 15 minutit podiseda, kuni kõik vesi on imendunud. Kui valmis, võta tulelt ning jäta kaas veel 10 minutiks peale, et kinoa saaks kõik ülejäänud vee endasse imeda.
  2. Soojenda ahi 220 kraadini. Kausis sega kikerherned, õli ning maitseained kuni kikerherned on kõik ilusti maitseainetega kaetud. Pane kikerherned ahjuplaadile(küpsetuspaber kindlasti alla) ning pane umbes 15-20 minutiks ahju. Kui valmis, võta ahjust ja lase jahtuda.
  3. Punase paprika kastmeks pane kõik koostisosad blenderisse ja blenderda kuni kaste on ühtlane. Maitse ning lisa maitseaineid soovi korral juurde.
  4. Lõpuks pane oma Buddha kauss kokku. Pane kaussi kinoa, roheline salatisegu, avokaado ja kikerherned. Kalla kõigele peale veidi punase paprika kastet ja garneeringuks raputa peale natuke seesamiseemneid.
  5. Naudi!

Tee oma Buddha kausist pilti ja tag’i #taimneteisipäev! 😉