Kräsupea

Klassikaline lapsepõlve lemmikmagustoit taimses kuues.

Valmistamine:

  1. Valmista biskviit marjatordi retsepti järgi.
  2. Lõika biskviit kolmeks kettaks.
  3. Aseta üks ketas koogivormi põhja. Määri sellele peale moos.
  4. Valge kreem: sega kausis hapukoor, taimne piim ja suhkur.
  5. Pruun kreem: sulata šokolaad; sega kausis hapukoor, taimne piim ja šokolaad.
  6. Lõika ülejäänud kaks koogiketast kuubikuteks. Sega üks pool kogust kokku valge kreemiga ja teine pool pruuni kreemiga.
  7. Pane valge kreemi ja koogi segu koogivormi ja hõõru laiali.
  8. Pane pruuni kreemi ja koogi segu koogivormi ja hõõru laiali.
  9. Hoia enne serveerimist 4 tundi külmkapis.

Biskviit:
nisujahu300 g
suhkur150 g
küpsetuspulber2 tl
õli100 ml
taimne piim300 ml
õunaäädikas1 tl
Täidis:
kirsimoos50 ml
Friendly Viking's Sour Oat hapukoor200+200 g
taimne piim50+50 ml
suhkur1 sl
Kalev 56% Bitter šokolaad100 g

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!