Chia puding kookospiima, rohelise pipra siirupi ja mango tükkidega

Kardemon ja mango mängivad koos hästi, roheline pipar teeb omi trikke ning chia paisub kookospiimas mõnusaks kreemiseks magusroaks.

Neljale

  1. Sega kausis kookospiim, 4 spl suhkrut või agaavi siirup, jahvatatud kardemon ning chia seemned.  Lase segul mõned tunnid paisuda ning tõsta nelja kaussi.
  2. Kuumuta pisikeses potis vesi, suhkur, sool, 1 spl jagu rohelisi piprateri ning kartulikoorijaga tõmmatud laimi koore laastud. Keeda 10 minutit ning poeta siis potti värsked või külmutatud mango tükid. Kuumuta mõned minutid.
  3. Serveeri chia puding mango, rohelise pipra siirupi ja külmkuivatatud vaarika puruga.
Santa Maria kookospiim400 ml
Santa Maria jahvatatud kardemon0,3 tl
Chia seemned75 g
Suhkur4 +4 spl
Vesi200 ml
Santa Maria roheline terapipar1 spl
Santa Maria kivisool
Laim1
Mango1
Serveerimiseks: külmutatud marjade tolm

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!