VALMISTAMINE
- Kurna ja loputa kikerherned väga hoolikalt – mida paremini loputad, seda vähem jääb tunda kikerhernestele loomulikku maitset (nipp: võid eelmisel õhtul keeta ka kuivatatud kikerherneid). Kuivata kikerherned rätikuga.
- Lisa kõik koostisosad välja arvatud šokolaad, piim ja kaerahelbed blenderisse või köögikombaini. Blenderda tihkeks taignaks.
- Sega sisse šokolaad ning lase taignal külmikus umbes tunnikene taheneda. Taigen säilib kenasti kinnises purgis, saad sellega ka teine kord maiustada.
- Vala purki kaerahelbed ning vastavalt oma eelistusele nii palju küpsisetaigent, kui soovid (nt 2-3 spl).
- Vala juurde piim, sega läbi ja keera purgile kaas peale. Raputa veel korra hoolikalt, et kõik seguneks.
- Lase pudrul üleöö kapis “valmida” ning naudi hommikul oma meelislisanditega.