Tomati-tofu stir-fry

Kas otsid põnevat retsepti tofust? Toome sinuni aasiapärase kergelt magushapu stir fry, mis sobib ideaalselt argipäeva õhtusöögiks.

VALMISTAMINE

  1. Pudista tofu väiksemateks tükkideks ning prae pannil õliga 4 minutit.
  2. Lisa pannile keskmise suurusega kuubikuteks lõigatud tomatid ning hakitud küüslauk ja lase veel praadida 3 minutit. 
  3. Lisa sool, sojakaste, tomatipasta, suhkur, seesamiõli, riisiäädikas ning vesi. Sega korralikult ning lase kaane all podiseda 3 minutit.
  4. Lisa hakitud roheline sibul, sega läbi ning serveeri riisiga. Serveeri röstitud maapähklite ning tšilliõli või -kastmega.

kõva tofu250 g
tomat2 tk
oliiviõli2 spl
sojakaste1 spl
tomatipasta1 spl
maitse järgisool
suhkur (võid asendada kookossuhkru või ½ spl agaavisiirupiga)2 tl
röstitud seesamiõli1 tl
riisiäädikas1 tl
küüslauguküüs2 tk
vesi4 spl
roheline sibul3 vart

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!