Maitserikkad tofu ja köögivilja vardad oivalises tikka masala kastmes.
- Pigista tofust välja liigne vesi kasutades puhast köögirätikut või köögipaberit ja seejärel lõika 12 võrdseks kuubikuks.
 - Tükelda paprika paraja suurusega tükkideks, et need varrastel tofukuubikute vahele panna.
 - Suures kausis sega tikka masala pasta jogurti, sojakastme ja õliga. Lisa tofu ja paprikad marinaadi ja sega nii, et kõik oleks ühtlaselt kaetud.
 - Kata kauss ja jäta marineerima vähemalt 2 tunniks kuni üle öö.
 - Kui oled valmis küpsetama, siis torka vardasse paprika ja seejärel tofu.
 - Soojenda oliiviõli grill- või tavalisel pannil keskmisel kuumusel. Kui õli on soojenenud, siis aseta vardad pannile ja prae neid 8-10 minutit mõlemalt poolt kuni toful on krõbedad grillijäljed.
 - Võta vardad pannilt ja serveeri laimimahla ja vähekese soolaga.
 
