Takod taimsete nagitsatega

Kui otsid lihtsat ja maitsvat kõhtutäit, siis proovi suurepäraseid Mehhiko takosid Garden Gourmet’ nagitsate, punase oa salati ja guacamole’ga. Värskendav, krõmps ja maitsev korraga.

1. Valmista guacamole

Lõika avokaadod pooleks, eemalda kivi, koori (või eemalda lusikaga) viljaliha ja püreesta. Lõika tomat väikesteks kuubikuteks, haki küüslauk peeneks ja sega kõik kokku. Maitsesta meelepäraselt.

2. Valmista punase oa salat

Sega nõrutatud punased oad, mais ja paprikakuubikud salatiks. Lisa maitse järgi veidi laimimahla ning vajaduse korral soola ja pipart. Pane tako taskud sügavasse kaussi, et neid oleks lihtne täita.

3. Valmista takode kaste ja küpseta nagitsad

Sega tako maitseaine taimse majoneesi ja taimse jogurtiga. Pane taskutesse veidi salatit ja salsat. Küpseta Garden Gourmet’ nagitsad pakendil oleva juhendi järgi, kuni need on kuldpruunid ja krõbedad.

4. Pane tako kokku ja naudi

Garden Gourmet’ taimseid nagitsaid (20 tükki)2 pakki
tako-taskut8 tk
rammusat Mehhiko salsat 1 purk (umbes 250 g)
punaseid ube 1 purk (umbes 200 g)
maisi1 väike purk (umbes 125 g)
punast paprikat1 tk
avokaadot2 tk
tomatit1 tk
küüslauguküünt1 tk
laimi1 tk
taimset majoneesi (nt Tarplani vegan majonees)2 spl
taimset jogrutit (nt Alpro või Friendly Vikings)2 spl
värsket koriandrit1 väike kimp
Mehhiko tako-maitseainesegu (nt Santa Maria)1-2 spl
sool-pipar

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!