Naudi Garden Gourmet’ röstitud sojapaladega täidetud spinatikreppe: maitsev spinat ja sojapulgad õhukese pannkoogi vahel!
1. Pane pannile 300 g spinatit ja prae, kuni spinat on kokku tõmbunud. Vala spinat sõelale ning loputa seda külma vee all. Kalla spinat köögikombaini ja lisa sellele piima. Mikserda ühtlaseks seguks. Sega krepitaina hulka õli, kuni tainas on piisavalt vedel, et see valguks pannil laiali. Kui vaja, lisa tainasse piima või jahu.
2. Lõika tomatid pooleks ja haki ülejäänud spinatilehed väikesteks tükkideks. Ricotta valmistamiseks sega taimne feta taimse jogurtiga. Järgi pakendil olevat sojapalade praadimise juhendit.
3. Kuumuta pann ja lisa sellele veidi õli. Tõsta pannile lusikatäis tainast ja kalluta panni nii, et tainas valguks ühtlase kihina laiali. Kui tainas on ühtlaselt tahkunud, keera krepp pannil ringi. 4. Täida krepp spinatilehtede, sojapalade, tomatite ja ise tehtud ricotta’ga. Serveeri.