Täidetud spinatikrepid röstitud sojapaladega

Naudi Garden Gourmet’ röstitud sojapaladega täidetud spinatikreppe: maitsev spinat ja sojapulgad õhukese pannkoogi vahel!

  1. Pane pannile 300 g spinatit ning kuumuta, kuni spinat on kokku tõmbunud. Vala spinat sõelale ning loputa külma veega. Kalla spinat köögikombaini, lisa piim, jahu ning maitsesta soolaga. Mikserda segu ühtlaseks. Sega krepitaigna hulka ka 2 spl õli ning vajadusel rohkem jahu. Konsistents peaks olema vedela pannkoogitaigna sarnane.
  2. Poolita tomatid ja haki ülejäänud spinat väikesteks tükkideks.
  3. Ricotta valmistamiseks sega kokku taimne purustatud feta taimse jogutiga, vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
  4. Valmista sojapalad pakendil oleva juhise järgi.
  5. Kuumuta kvaliteetne mittenakkuv pann ja lisa sellele veidi õli. Tõsta pannile pool kulbitäit tainast ning kalluta panni nii, et tainas valguks ühtlase kihina laiali. Kui tainas on ühtlaselt tahkunud, keera krepp pannil ringi.
  6. Täida krepp spinatilehtede, sojapalade, tomatite ning isetehtud ricotta‘ga. Serveeri soojalt ning naudi!
Garden Gourmet’ röstitud sojapalad1 pakk
nisujahu150 g
õli2 spl
värske spinat350 g
kirsstomatid200 g
taimne piim (mandli- või kaerapiim) 375 ml
taimne ricotta’t – selle valmistamiseks sega 100 g taimset fetat 100 g taimse jogurtiga 200 g
oliiviõli
sool ja pipar

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!