Suvikõrvitsa-kikerherne pasta

  1. Tükelda suvikõrvits suupärasteks tükkideks ja haki küüslauk. Kuumuta pannil õli, lisa küüslauk ja kuumuta minutike. Lisa juurde suvikõrvits ja küpseta 5 minutit või kuni suvikõrvits on sulle sobiva pehmusega.
  2. Pane pasta keema.
  3. Kurna ja loputa kikerherned, lisa pannile. Kuumuta segu 2-3 minutit.
  4. Lisa kookospiim, sojakaste, kurkum, suitsupaprika, sool ning Cayenne’i pipar. Sega hoolikalt läbi.
  5. Kurna pasta ja lisa pannile, sega läbi.
  6. Viimaks puista hulka maitsepärmi ja sega kõik veelkord läbi.
  7. Vajadusel lisa juurde soola ja vett, et pasta mõnusalt kreemine jääks. Pasta maitseb veelgi paremini järgmisel päeval.
suvikõrvits500 g
küüslauk1 suur küüs
kikerherned1 purk
keetmata pasta350 g
kookospiim1 purk
sojakaste1 spl
kurkum0,5 tl
suitsupaprika pulber0,25 tl
sool1 tl
Cayenne'i piparnäpuotsatäis
Bon maitsepärm3 spl
õlipraadimiseks

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!