Suvikõrvitsa-avokaadosupp

Värske ja kiirelt valmiv kreemine suvikõrvitsa-avokaadosupp on ideaalne kevad-suvine roog.

VALMISTAMINE:

  1. Kuumuta suuremal pannil oliiviõli ja prae sibulat 5 minutit, seejärel lisa küüslauk ja prae veel 2 minutit.
  2. Lisa juurde hakitud suvikõrvits ja prae segu pannil veel umbes 5 minutit, kuni kõik muutub pehmeks ja pruunikaks.
  3. Lisa köögiviljapuljong ja lase supil keema tõusta.
  4. Võta pann tulelt ja sega sisse münt, avokaado ja maitse järgi sool ja pipar.
  5. Lisa supp blenderisse või purusta saumikseriga ühtlaseks ning kreemiseks.
  6. Enne serveerimist sega supi sisse sidrunimahl ning serveeri koos suvikõrvitsaribadega või muu meelepärasega.
oliiviõli2 spl
sibul, hakitud2
küüslauguküüs, hakitud1
suvikõrvits2
köögiviljapuljong800 ml
mündileht2 spl
avokaadopool
värske sidruni mahl2 spl
sool, piparmaitse järgi
seemned, pähklid, maitsepärmgarneeringuks

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!