Spagetid taimsete lihapallidega tomatikastmes

Oi, kui oivaline! Need spagetid taimsete lihapallidega viivad lausa keele alla. Toitev ja kodune ning mis kõige tähtsam – imemaitsev!

Valmistamine:

  • Keeda spagetid soolases vees vastavalt pakendi juhendile.
  • Küpseta eelkuumutatud ahjus taimsed lihapallid 200C 10min.
  • Prae pannil tükeldatud sibul kuldseks; lisa küüslauk, lihapallid ning muud koostisosad ja lase 10min keskmisel kuumusel podiseda, et maitsed ühtlustuksid.
  • Taimse parmesani jaoks blenderda koostisosad ühtlaseks massiks.
  • Serveeri soojalt ning lisa kaunistuseks värsket basiilikut!

Retsepti autor on Taimse Teisipäeva vabatahtlik Marianne Pihelgas.

spagetid400 g
Beyond Meat lihapallid2 pakki (2x 200g)
suurem sibul1 tk
küüslaugu küünedPeotäis
tomatipasta500 g
kuivatatud tüümian1 tl
kuivatatud oregano1 tl
basiilik
sool-pipar
Taimse parmesani jaoks:
india pähkel100 g
küüslaugupulber0.5 tl
maitsepärm2-3 spl
sool0.5 tl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!