Väga toekas, värviline ja toitev amps – rukki-avokaado pannkoogid maitsva täidisega.
Kogus: 6
VALMISTAMINE:
Pannkoogid:
- Blenderda või purusta kahvliga avokaado, lisa juurde vesi või taimne piim, sool ning sega ühtlaseks.
- Sega rukkijahu, nisujahu (gluteenivabade pannkookide jaoks võid kasutada ka tatrajahu) ning küpsetuspulber omavahel ja sega eelnevalt valminud seguga taignaks.
- Soojenda pannil õli ning küpseta suured ülepanni pannkoogid keskmisel temperatuuril. Segust saab 6 suurt pannkooki.
Täidis
- Loputa ja kurna oad, aseta kaussi.
- Haki tofu kuubikuteks (0,5 cm), vajadusel (kui on maitsestamata) marineeri kuubikuid 5-10 minutit soola-pipra-ürdi-sojakastme segus ja prae pannil kuldpruuniks. Vala ubade juurde.
- Haki kurk, tomatid, paprika, sibul peeneks ning lisa kaussi ubade ja tofu juurde, sega kergelt.
- Kastmeks sega majonees, sojakaste, sidrunimahl, maitseained ühtlaseks, lisa tunde järgi vett (kui kaste on liiga paks).
- Aseta pannkook taldrikule, pane lusikaga koogi keskele 2-3 spl täidist, lisa kaste ühtlaselt täidisele (1-2 spl) ning rulli pannkook kokku. Kõige paremini maitseb kui asetad täidise kuumale pannkoogile ja sööd koheselt!