Rohelise õuna, kikerherneste ja krõbeda šnitsliga salat

Värskendav, pikantne ja maitseküllane salat. Suurepärane kerge lõuna!

1. Valmista köögiviljad ette. Koori ja lõika sibul õhukesteks viiludeks. Pese õun ja lõika see laastudeks või tükkideks. Loputa ja tükelda peedid ning nõruta kikerherned.

 2. Lisa salatisse kaste. Sega kokku õun, peet, kikerherned ja sibul. Maitsesta soola, pipra, oliiviõli ja palsamiäädikaga. Jaga rukola kahe taldriku vahel ja tõsta köögiviljasegu rukola peale.

3. Valmista šnitsel ja serveeri. Prae šnitslit pakendil oleva juhendi järgi, kuni šnitsel on krõbe ja pruun. Lõika see ribadeks ja aseta taldrikutele salati peale.

Garden Gourmet šnitslit 1 pakk
rukolat75 g
keedetud peeti2 tk
väike punane sibul1 tk
nõrutatud purgi kikerherneid140 g
roheline õun1 tk
oliiviõli1 spl
sidrunit (soovi korral kastmesse)pool
palsamiäädikatmaitse järgi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!