1 pakk

Anamma vorstikesi

1,5 tassi

riisi

1

suurem sibul, hakitud

1

laastutatud porgand(kasuta laastude tõmbamiseks koorimisnuga)

1/2

väiksemat kapsa pead, ribadeks hakitud

0,5 purki

konservmaisi

1 pakk(200ml)

kaerakoort

õli

0,5 tassi

vett

1

purustatud küüslauguküüs (või 1 tl küüslaugupulbrit)

1,5 tl

soola

1 spl

sojakastet (võib asendada ka soolaga)

0,5 tl

karrit

natuke tüümiani või muud maitserohelist

pipart

Naudi mõnusat kõhutäit sel külmal õhtul – kreemjas ja imehea panniroog koos Anamma ülimaitsvate vorstikestega!

VALMISTAMINE:

  1. Keeda riis vastavalt õpetusele soolaga maitsestatud vees pehmeks.
  2. Samal ajal pane kuumaks aetud pannile õli ja lisa hakitud sibul ja sool. Prae u 5-7 minutit keskmisel kuumusel, kuni sibul muutub klaasjaks.
  3. Lisa kapsas ja pruunista veel sama kaua toitu aeg-ajalt segades. Lisa porgandilaastud ja prae veel paar minutit. Juhul, kui kasutad retseptis küüslauguküünt, lisa see porgandiga samal ajal.
  4. Seejärel lisa loputatud mais ja kaerakoor – nüüd lisa ka küüslaugu maitseaine, kui kasutad seda.
  5. Maitsesta sojakastme, pipra, karri ja maitserohelisega.
  6. Lase vorstikestel toasoojuses üles sulada (või sulata neid mikrolaineahjus) ja prae pannil natukeses õlis kuldpruuniks.
  7. Naudi!