Riis köögivilja panniroaga ja “lihaka” vorstiga

Naudi mõnusat kõhutäit sel külmal õhtul: kreemjas ja imehea panniroog koos Anamma ülimaitsvate vorstikestega!

VALMISTAMINE:

  1. Keeda riis vastavalt õpetusele soolaga maitsestatud vees pehmeks.
  2. Samal ajal pane kuumaks aetud pannile õli ja lisa hakitud sibul ja sool. Prae umbes 5-7 minutit keskmisel kuumusel, kuni sibul muutub klaasjaks.
  3. Lisa kapsas ja pruunista veel sama kaua toitu aeg-ajalt segades. Lisa porgandilaastud ja prae veel paar minutit. Juhul, kui kasutad retseptis küüslauguküünt, lisa see porgandiga samal ajal.
  4. Seejärel lisa loputatud mais ja kaerakoor – nüüd lisa ka küüslaugu maitseaine, kui kasutad seda.
  5. Maitsesta sojakastme, pipra, karri ja maitserohelisega.
  6. Lase vorstikestel toasoojuses üles sulada (või sulata neid mikrolaineahjus) ja prae pannil natukeses õlis kuldpruuniks.
Anamma vorstikesed1 pakk
riis1,5 tassi
suurem sibul, hakitud1
laastutatud porgand (kasuta laastude tõmbamiseks koorimisnuga)1
väikse kapsa pea, ribadeks hakitud1/2
konservmais0,5 purki
kaerakoor200 ml
õli
vesi0,5 tassi
purustatud küüslauguküüs (või 1 tl küüslaugupulbrit)1
sool1,5 tl
sojakaste (võib asendada ka soolaga)1 spl
karri0,5 tl
pipar, pisut tüümiani või muud maitserohelistmaitseks

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!