Porgandi-ingveri supp

Sügis hakkab kätte jõudma ning nüüd on hea aeg postitada üks tervislik supi retsept! Porgandi-ingveri supp sobib imeliselt vihmasesse sügispäeva.

Kogus: 4-6

VALMISTAMINE:

  1. Prae suurel pannil sibul oliiviõlis keskmisel kuumusel, umbes 5-6 minutit.
  2. Lisa küüslauk ja ingver ning prae veel 1-2 minutit.
  3. Lisa porgand, puljong, sool, pipar ja tüümian. Kuumuta umbes 20-30 minutit, kuni porgand on pehme.
  4. Blenderda ühtlaseks püreeks.
  5. Sega sisse kookospiim ja laimimahl.
  6. Serveeri ürtide või maitserohelisega.
oliiviõli1 spl
sibul, hakitud1
küüslauguküüs, hakitud2
peeneks hakitud ingver2 spl
porgand, tükeldatud 5 tassi
köögiviljapuljong900 ml
sool3/4 tl
pipar1/2 tl
kuivatatud tüümian1 tl
kookospiim1 purk(400ml)
laimi mahla1/2

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!