Piparkoogine toorkook on suurepärane peolaua magustoit, milles saavad kokku klassikalised jõulumaitsed.
- Eelmisel õhtul pane india pähklid vette likku ja aseta kookospiima purk külmkappi tahenema. Nipp: aseta purk külmkappi tagurpidi, siis vajub tahke koorene osa purgi põhja ning saad vedela kookosvee peale purgi avamist mugavalt ära kallata.
- Koogipõhja valmistamiseks purusta piparkoogid, sulata rasvaine ja sega rasvaine piprakoogi puruga. Vajuta segu 20cm koogivormi põhja ja pane see külmkappi tahenema.
- Täidise valmistamiseks purusta india pähklid köögikombainis või blenderis kreemjaks. Seejärel lisa india pähkli segule külmas seisnud kookoskoore tahke osa, sulatatud kookosõli, siirup, piparkoogimaitseaine, apelsini riivitud koor ja mahl – blenderda segu ühtlaseks ja kontrolli maitsestust, vajadusel lisa siirupit.
- Vala segu piparkoogipõhjale, silu pealt ühtlaseks ja aseta kook ööks külmkappi tahenema.
- Järgmisel päeval kaunista kook sulatatud šokolaadi, mandariinide, piparkookide või pähklitega.