Peterselli-porgandi püreesupp

Aiamaal mullast välja punnitavaid porgandeid tasuks jahedal septembrikuul ära tarvitada kosutava püreesupina. Supi saad põnevamaks muuta peotäie peterselli ning kreemjate India pähklitega.

  1. Koori porgandid ja bataat ning lõika tükkideks. Pane potti ja keeda täiesti pehmeks.
  2. Pane India pähklid keevasse vette likku umbes 30 minutiks.
  3. Vala porgandid ja bataat köögikombaini, lisa vett ja püreesta.
  4. Blenderda India pähklid ning vala segu bataadi- ja porgandipüreele.
  5. Püreesta uuesti ning lisa juurde sidrunimahl ja küüslaugusool.
  6. Haki petersell peeneks ja lisa teiste ainete hulka. Püreesta nii kaua kuni kõik ained on hästi segunenud.
peenemad porgandid6
bataat200-300 g
petersellpeotäis
India pähkelumbes 30
küüslaugusool0,5 tl
vesi150 ml
sidrunimahl1 tl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!