Pannkoogid õunte ja kaneeliga

Klassikalised õhukesed ülepannkoogid ehk krepid sügiseste õuntega.

  1. Sega kokku sojapiim ja õunaäädikas, lase seista 5 minutit.
  2. Lisa juurde jahu, küpsetuspulber, 1 sl õli ja soovi korral ka pool tl kaneeli. Vispelda tainas ühtlaseks ja lase seista 10 minutit.
  3. Vala kulbitäis taigent pannile ja kalluta ühtlaselt üle panni ülepannkoogiks.
  4. Kui kook pealt mullitama hakkab ja äärtest lahti lööb, keera see kiiresti ümber ja prae kuldpruuniks ka teiselt poolt.
  5. Määri pannkoogile maapähklivõid ja voldi pannkook neljaks kokku.
  6. Prae samal pannil 5 minutit pannil tükeldatud õun.
  7. Lisa hulka 1 tl kaneel ja prae veel veidi aega.
  8. Serveeri pannkook kaneeliõuntega
Sojapiim1.5 klaasi
Õunaäädikas1 sl
Jahu1 klaas
Küpsetuspulber1 tl
Kaneel0.5 tl
Õli1 sl
MaapähklivõiSoovi järgi
Õun, tükeldatud1 keskmine
Kaneel1 tl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!