Nori-spinati pannkoogid rebitud kaeraga

Chefs for Change saadiku Maru Metspalu merehõnguline pannkook ingveri ja värske tšilli teravusega – põnevad maitsed pikaks brunchiks!

Neljale

  1. Mõõda blenderisse kikerhernejahu, sool, kurkum, vesi ning haki kääridega peenemaks ka norileht. Blenderda koostisosad ühtlaseks taignaks, vala pudelisse ning pane külmikusse tahenema.
  2. Prae rebitud kaer õliga krõbedaks, maitseks lisa pisut soolast Teriyaki kastet (ole ettevaatlik, sest soola on ka vasabi-seesami maitseaines), laimimahla ning vasabi-seesami maitseainet.
  3. Küpseta pannkoogid tulisel pannil vähese õliga mõlemalt poolt. Taignast saab kaheksa kuni kümme pisemat või neli suurt pannkooki.
  4. Serveeri pannkoogid värsketele salatilehtedele tõstetud rebitud kaera, pomelo või roosa greibi, marineeritud ingveri, koriandri ning värskete imeõhukeste tšilliviiludega.

*Rebitud kaera leiab Prismadest ja Kaupmehest (Gold &Green kaubamärgi all), võib asendada muu meelepärase taimse valguga.

Kikerhernejahu100 g
Santa Maria sool0,3 tl
Santa Maria kurkum0,3 tl
Norileht2
Vesi300 ml
Spinat50 g
Gold&Green rebitud kaer180 g
Santa Maria Teriyaki kaste1,5 spl
Laim1
Santa Maria vasabi-seesami maitseainesegu0,5 tl
Serveerimiseks pomelo, tšilli, marineeritud ingver, koriander

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!