Tšilli valmib kiirelt, seda saab teha suhteliselt käepärastest vahenditest, mistõttu on maitse iga kord erinev ja lisaks on tšilli on oma olemuselt lihtsalt hästi kosutav kõhutäis. Retsept pärineb SIIT.
VALMISTAMINE:
- Lase keskmisel kuumusel poti põhjas õli kuumaks. Kuumuta potis sibulat umbes 7-10 minutit, kuni see on pehme ja kuldpruun.
- Lisa küüslauk, sega ja kuumuta veel umbes minuti jagu.
- Lisa tomatipasta, tšillipulber, vürtsköömen, oregano, küüslaugu- ja sibulapulber, sega ja kuumuta veel umbes 2 minutit.
- Aseta potti tomatid, vesi või köögiviljapuljong, oad ja maguskartul ning sega läbi.
- Viimasena lisa juurde jooksva külma vee all korralikult loputatud kino ja keeda tasasel tulel umbes 30-40 minutit aeg-ajalt segades.
- Tšilli on valmis, kui maguskartul on pehme.