Maasika pulgajäätis

Maasika pulgajäätis värsketest maasikatest on suvine maiuspala, mis on kõigi laste lemmik!

Valmistamine:

  1. Puhasta maasikad ning blenderda need koos maitsestamata kookosjogurti, vaniljesuhkru, agaavisiirupi, riivitud laimikoore ja -mahlaga ühtlaseks.
  2. Maitse segu ja soovi korral lisa veel siirupit või laimimahla.
  3. Kalla segu pulgajäätise vormidesse ja aseta sügavkülma tahenema.
  4. Naudi kuumal suvepäeval koos maasikatega!

    Retsepti autor on Taimse Teisipäeva vabatahtlik ja vanemkokk Hanna-Greta Veersalu.
maitsestamata kookosjogurt200 g
värsked maasikad200 g
laimi mahl ja riivitud koor1/2 tk
vaniljesuhkur1/2 tl
agaavisiirup50 g

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!