Lillkapsapüreesupp röstitud kikerhernestega

Lihtne kreemjas lillkapsapüreesupp koos maitsvate ja krõbedate kikerhernestega!

VALMISTAMINE:

  1. Keeda lillkapsas soolaga maitsestatud vees pehmeks ja kurna, lisa taimne piim ja püreesta segu saumiksriga. 
  2. Kui soovid, lisa veel taimset piima, kuni oled saavutanud sobiva konsistentsi.
  3. Maitsesta soolaga.
  4. Rösti pannil või ahjus kikerherned krõbedaks ning lisa supile. (Röstitud kikerherneste retsept siin.)
  5. Peale võid raputada hakitud rohelist sibulat ja lisada taimset majoneesi või hapukoort.
väiksem lillkapsas (või pool suuremast)1
meelepärane taimne piim1 tass
kikerherned200 ml
sool1 tl
taimne majonees või hapukoorsoovi korral
hakitud roheline sibulsoovi korral

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!