Sügis on letšo valmistamise aeg- see kodune letšo on üks ütlemata mõnus suutäis.
Kogus: 2 liitrit
VALMISTAMINE:
- Haki sibulad, paprika suurteks kuubikuteks ja riivi porgand.
- Kalla tomatid üle keeva veega, oota, kuni tomatitel lööb nahk lahti, seejärel kurna vesi ära ja lase jahtuda. Koori tomatid ja tükelda suurteks kuubikuteks.
- Kuumuta suures potis õli, lisa sibul ja kuumuta kuni sibul on klaasjas. Lisa paprika ja porgand. Kõige viimasena lisa tomat.
- Maitsesta segu soola, pipra, suhkru ja äädikaga. Lase podiseda kuskil 30minutit, vajadusel maitsesta lõpus üle.
- Kui letšo on valmis, jaota ta purkidesse ja naudi terve talve jooksul!
- Soovitavalt võiks purgid enne letšo purki panekut kuumutada ahjus 200 kraadi juures kuskil 5 minutit.