Kirsine toorbrownie

Tummine ja tervislik šokolaadine kirsiamps. Tee eelmisel õhtul valmis, et hommikul kohe kapist haarata ja kohvi kõrvale nautida.

  1. Kui kasutad kuivatatud kirsse, leota neid vees 1h. Värsked kirsid lõika pooleks ja eemalda kivid.
  2. Kalla köögikombaini 2 tassi kreeka pähkleid ja purusta need jahuks.
  3. Lisa juurde kakao ning sool ja lase segul ühtlaseks suriseda.
  4. Kalla vaikselt juurde 1 tass kirsse ja datlid ning jätka purustamist kuni kõik on ühtlane.
  5. Sega saadud massi sisse allesjäänud pool tassi terveid kirsse ning pool tassi hakitud mandleid.
  6. Suru tainas küpsetuspaberiga kaetud koogi- või ahjuvormi, silu ühtlaseks. Nipp: kasuta veel üht küpsetuspaberit ja suru sellega kogu taigna peamine osa ühtlaseks.
  7. Lase koogil 2 tundi külmikus taheneda ja maitseid endasse imeda.
  8. Lõika ruutudeks ja naudi!
Kuivatatud või värsked kirsid1.5 tassi
Kreeka pähklid2 tassi
Toorkakao1 tass
Sool1/4 tl
Kuivatatud kivideta datlidPool tassi
Hakitud mandlidPool tassi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!