Õue on üllatuslikul kombel saabunud suvi! Võtame sellest siis viimast ja teeme ühe lihtsa vitamiinirikka salati, milles on kreemisust, küllaga värvi ja mõnusat maitset! Retsept pärineb SIIT.
VALMISTAMINE:
- Loputa külma vee all kinoa ja seejärel valmista vastavalt pakendil olevale õpetusele.
- Samal ajal, kui kinoa valmib, pane umbes 55 g (0.25 tassitäit) kikerherneid blenderisse või köögikombaini, lisa vesi, sidrunimahl, sinep, tahiini, sool ja pipar ning töötle ühtlaseks massiks. Maitse ja vajadusel lisa maitseaineid (sobib ka maitsepärm).
- Pane suurde kaussi ülejäänud kikerherned, valminud kinoa, hakitud sibul ja viilutatud kirsstomatid, varsselleri tükikesed ja avokaadokuubikud – sega läbi!
- Pane paras ports taldrikule, nirista peale kastet ja lase hea maitsta.