Kartulisalat

Üks klassikaline kartulisalat peab jõululaual olema, muidu ei ole asi ikka päris õige.

VALMISTAMINE:

  1. Pane suur pott veega keema ja lisa potti koorimata kartulid, porgandid, seller ja petersellijuur.
  2. Kui juurikad on pehmed, lase neil veidi aega jahtuda ja seejärel koori ja tükelda ning vala suurde kaussi.
  3. Tükelda juurde pool õuna, lisa hulka rohelised herned, tükeldatud hapukurk.
  4. Sega läbi koos majoneesi ja sinepiga, lisa maitse järgi soola ja pipart.
koorimata kartulid4 suurt
kooritud porgandid3 suurt
sellerijuur1/4 väiksem
petersellijuur1 suur
õun1/2
rohelised konservherned1 purk
hapukurk4 suurt
taimne majonees1 tass
kange sinep1/2 tl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!