Kogus: 6-8 portsjonit
- Keeda kooritud ning kuubikuteks lõigatud kartulid pehmeks, kurna korralikult ning tambi need margariini, koore ning maitseainetega kohevaks kartulipudruks.
- Haki sibul, porgand, sellerivars ning küüslauguküüned ning prae need oliiviõlis keskmisel kuumusel 5 minutit. Lisa tüümian ja rosmariin ning prae veel 1 minut.
- Lisa kurnatud läätsed, tomatipasta, palsamiäädikas, sojakaste ja jahu ning sega korralikult kuni jahu on ühtlaselt kastmesse segunenud.
- Lisa köögiviljapuljong, sinep, herned, mais, sool ja pipar ning kuumuta segu 5 minutit sagedasti segades.
- Määri paksu põhjaga keskmise suurusega ahjupott õliga ning lisa sinna läätsesegu. Selle peale kuhja supilusika kaupa kogu kartulipuder, jaota see ühtlaselt laiali ning vea kahvliga pudrule triibud peale. Küpseta vormi 200 kraadises ahjus 30 minutit, kuni kartulipuder on pealt kuldseks ja krõbedaks muutunud.