Krõbedad tofupulgad

Seest pehmed ja pealt krõbedad tofupulgad meenutavad kalapulki ning sobivad mõnusaks snäkiks peolauale või lisandiks lõunasöögi juurde.

  1. Sega jahu, tükeldatud norileht, kalamaitseaine, sool ja pipar vee, sidrunimahla ja sojakastmega ühtlaseks vedelaks tainaks.
  2. Sega riivsai suitsupaprikaga kokku.
  3. Lõika tofust piklikud tükid, kasta need vedelasse tainasse ning seejärel riivsaiasegusse.
  4. Prae tofupulki rohkes kuumas õlis mõlemalt poolt kaks minutit, kuni need on kuldpruunid. Naudi taimse majoneesiga!

jahu1/2 tassi
vesi3/4 tassi
sidruni mahl1/2
norileht1 tk
kalamaitseaine2 spl
sool ja piparmaitse järgi
sojakaste2 spl
riivsai3/4 tassi
suitsupaprika1 tl
suitsutofu (nt Bon Soya)200 g
õlipraadimiseks

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!