Täna toome Sinuni taas ühe mugava ja kosutava roa. Kahe oa tšilli retsept pärineb SIIT.
VALMISTAMINE:
- Lase pann soojaks, lisa õli, seejärel aseta pannile sibul ja küüslauk. Prae 5 minutit aeg-ajalt segades. Lisa paprika ja vürtsid ning sega korralikult läbi. Prae 3-4 minuti jagu.
- Seejärel sega juurde laimi mahl, hakitud tomatid, tomatipasta ja sool.
Lisa oad ja puljong. Sega korralikult ning lase kaane all 15 minuti jagu podiseda. - Maitse ja lisa vajadusel soola. Soovi korral võid lisada ka tüümiani või teisi sarnaseid maitsetaimi. Kui tšilli tundub hapukas, lisa umbes ½ tl suhkrut, et maitseid tasakaalustada.
- Lase veel veel 5-10 minutit toidul valmida.
- Serveerimiseks kasuta nt avokaadot, kaerakoort või taimetoitlaste kastet. Kõrvale ampsamiseks sobib hästi must leib. Ja nagu öeldud – toit maitseb imehea ka riisi, bulguri või kuskussiga.