Jõuluöö glögi

Mõnus ja maitsekas jook just ideaalne soojendaja nii jõuludel kui krõbedatel talvepäevadel.

VALMISTAMINE:

1. Kalla õunamahl ja agaavisiirup roostevabast terasest potti.
2. Lisa kaneelikoor, nelk, vürtsiterad, apelsinikoored, värske ingveri, tähtaniis ja apelsinimahl olevasse segusse.
3. Pane pott keskmisele kuumusele 5-10 minutit või kuni segu on väga kuum aga mitte keev.
4. Tõsta segu tulelt ära. Vala tassidesse.
5. Naudi!

kaneelipulk2 tk
värske ingver4 viilu
õunamahl675 ml
agaavisiirup (soovi korral)2 spl
tähtaniis3 tk
nelk3 tk
vürtsitera3 tk
apelsinikoort 3/4 tl
apelsinimahla2-3 spl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!