Brokoli-kartulisupp

Tummine ja tervislik supp, mis täidab kõhtu ning kõditab maitsemeeli.

VALMISTAMINE:

  1. Kuumuta pannil õli ja lisa pannile sibul ja porru. Kuumuta 2 minutit, lisa kartulid, brokoli, suvikõrvits ning prae köögivilju umbes 5 minutit.
  2. Lisa potti vesi, köögiviljapuljong ja kookoskreem. Pane köögiviljasegu pannilt potti. Keeda segu 15-20 minutit kuni kartulid on muutunud pehmeks.
  3. Võta pott tulelt, lase veidi jahtuda, vala segu blenderisse ja blenderda kreemiseks supiks.
  4. Pane pann tulele ja pruunista õlis seened ja küüslauk.
  5. Serveeri supp kausis ja lisa peale pruunistatud seened ja küüslauk ning nirista peale kvaliteetset oliiviõli – head isu!
oliiviõli1 spl
sibul, hakitud1
kartul, kuubikuteks hakitud4
porru, hakitud1 vars
brokolipead, hakitud1/2
suvikõrvits, hakitud1 tass
vesi2 tassi
köögiviljapuljong2 tl
kookoskreem1/2 tassi
sool, piparmaitse järgi
oliiviõli1 spl
küüslauguküüs2
seened, tükeldatud 4

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!