Röstitud lillkapsas kreemises kastmes

Lihtne kuid imemaitsev viis valmistada lillkapsast, mis üllatab pähklise ning siidise kastmega.

  1. Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
  2. Kuniks ahi soojeneb valmista ette lillkapsas. Pane lillkapsas ahjuplaadile ja määri see kokku õliga. Seejärel maitsesta lillkapsas paprikapulbri, soola ja pipraga.
  3. Pane lillkapsas 30-35 minutiks ahju, kuni see pealt pruunikas tõmbub.
  4. Kastme jaoks blenderda blenderis tofu, india pähklid, maitseained, koriander ja tilk taimset piima siidiseks. Soovi korral kuumuta kaste enne serveerimist pannil.
  5. Serveeri ahjusoe lillkapsas kreemise kastmega ja naudi!
lillkapsas1
oliiviõli2 spl
paprikapulber2 tl
sool3 tl
must pipar2 tl
Kaste
tofu (siiditofu või kõva tofu)200 g
leotatud India pähklid150 g
värske koriander1 peotäis
taimne piim3 spl
küüslaugupulber1 tl
paprikapulber2 tl
sool ja piparmaitse järgi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!