300 g

kõrvitsat

50 g

ingverit

1-2

tšillikauna (olenevalt sellest, kui vürtsikat suppi soovid)

1 pakk (750 ml)

Food Studio aedviljapuljongit

u 1 sl

oliiviõli

näpuotsatäis

soola ja pipart

🎃 Kõrvits on tõeline sügise hitt – meie armastame seda kombineerida vürtsidega! Lisaks tšillile lisab sellele lihtsale supile parajalt maitset eestimaine Food Studio aedviljapuljong. Tervislik valik, mis valmis otse pakist potti valamiseks. Ja viib ka keele alla! 🎃

Kui seda suppi kodus valmistad, tee pilti ka ja tag’i #taimneteisipäev!

 VALMISTAMINE

Lõika puhastatud kõrvits kuubikuteks. Aseta kuubikud ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ning vala peale natuke oliiviõli. Küpseta ahjus 200 C juures umbes 10 minutit. Puhasta ja haki ingver. Haki ka tšillikaun(ad).

Pane hakitud ingver ja tšilli potti koos oliiviõliga. Prae natuke ja lisa pakk Food Studio aedviljapuljongit (750ml). Lisa küpsetatud kõrvitsatükid ning keeda nad pehmeks. Mikserda saumikseriga püreeks.

Maitsesta soola ja pipraga, lase uuesti keema ja serveeri!