LASAGNE

400 g

Vöneri viile

lasanjeplaadid

6 dl

kaerapiima

200 g

riivitud taimset juustu

100 g

margariini

2 spl

nisujahu

PESTO

1 dl

oliiviõli

basiiliku kimp

2 peotäit

maapähkleid

1 tl

sidrunimahla

sool

pipar

2 tk

küüslauguküünt

Elu parim lasagne! Lihtne ning kiire valmistada ja mis kõige tähtsam, ülimaitsev Vöneriga lasagne.

  1. Prae Vöner õlis.
  2. Valmista valge kaste: sulata margariin ja lisa nisujahu. Sega ja prae hetkeks. Lisa kaerapiim ja 100 g taimset juustu. Kuumuta segades kastme paksenemiseni.
  3. Lao Vöneri kiht määritud ahjuvormi põhja, kata lasanjeplaatidega ja vala peale kiht valget kastet. Korda samas järjekorras umbes 3-4 kihti.
  4. Vala kõige peale valge kaste ja raputa sinna peale ülejäänud taimne juust.
  5. Küpseta lasanjet 175° C ahju madalaimal tasemel 50 minutit. Kui võimalik, lülita ahi viimaseks 10 minutiks grillfunktsioonile.
  6. Valmista pesto, purustades koostisosad saumikseriga. Lisa vajadusel maitseaineid.

Vönerit leiad nüüd Selveritest! 😉