10 lehte

riisipaberit

300 g

punast kapsast

1

porgand (suurem)

1

küps mango

1

küps avokaado

Peotäis

värsket koriandrit

salatilehti

Dipikastme jaoks:

1

küps avokaado (väiksem)

2 sl

taimset jogurtit

1 tk

jalapeno (või vastavalt maitsele)

0,5

laimi mahl

1

sibul (väiksem)

Peotäis

värsket koriandrit

Maitse järgi

soola

Need värvi- ja maitseküllased rullid blogist Hea toidu kodu sobivad eriti hästi kevadeigatsust leevendama. Tervislik vitamiinilaeng garanteeritud!

Kogus: 10 rulli

 VALMISTAMINE

  1. Lõika kogu täidisekraam tükkideks. Kapsas-porgand ribadeks, mango ja avokaado jämedamateks kangideks.
  2. Leota riisipaberilehte pisut leiges vees nii, et see pehmeks muutuks, aga ära seda liialt läbi leota. Siis laota see lõikelauale ning säti selle keskele kuhi täidisekraami. Keera rull tihedalt pooleldi kokku, siis tõsta otsad kokku ning rulli rull lõpuni.
  3. Korda sama kõigi ülejäänud paberite ning täidisega.
  4. Kastme jaoks viska kõik ained kaussi ning surista saumikseriga ühtlaseks.
  5. Maitse ja vajadusel lisa veel soola või laimimahla.
  6. Serveeri rullid koos dipikastmega!