Minestrone on üks soodne ja toitaineterikas kõhutäis, mis oma itaaliapärase hõnguga võlub nii pere suuremaid kui ka väiksemaid liikmeid. See roog on saanud meie täielikuks lemmikuks! Vaata retsepti SIIT.
VALMISTAMINE:
- Kuumuta suure poti põhjas paar spl vett või õli ning prae sibulat ja küüslauku pidevalt segades 3 minutit. Lisa potti porgandirattad, rohelised oad, sool ja pipar. Sega ja lase neil valmida 3-4 minutit, kuni segu on pehmenenud.
- Lisa suvikõrvits (või brokoli), purustatud tomatid, köögiviljapuljong, basiilik ja oregano (või tüümian), maitsepärm, tšilli, (kookos)suhkur ja oad/kikerherned. Sega korralikult ning lase supp mõneks minutiks keema, siis vähenda kuumust ja lase madalamal kuumusel supil podiseda.
- Lisa pasta ja sega. Keeda umbes 10 minutit, suppi aeg-ajalt segades ja vajadusel kuumust veelgi alandades (kui supp siiski keema tahab tõusta).
- Lase supil veel 3-4 minutit podiseda, lisa vajadusel veel maitseaineid.
- Lisa lehtkapsas või spinat ja lase supil madalal kuumusel 3-4 minutit podiseda. Keera kuumus kinni ja jäta supp mõneks minutiks seisma.