Tervisesõbra kirju koer

Toekas ja tervislik versioon klassikalisest magustoidust, mis viib keele alla!

Kogus: 10-le

VALMISTAMINE:

  1. Haki, pähklid, seemned, datlid/ rosinad (võid kasutada ka köögikombaini).
  2. Sulata šokolaad ja lisa segule.
  3. Sega segule juurde kakaopulber, agaavisiirup, rummiessents ja toasoe kookosrasv, segu vedeldamiseks võid lisada ka veidi taimset piima või vett.
  4. Vooli segust üks koogike või väikesed pallid ning hoia enne serveerimist vähemalt 60 minutit külmkapis.
kakaopulber3 spl
kookosrasv3 spl
agaavisiirup2 spl
Kalev 56% Bitter šokolaad100 g
pähklid ja seemned (mandel, maapähklel, sarapuupähkel, india pähkel, päevalilleseemned, chiaseemned jt)200g
datlid / rosinad100g
Veidi taimset piima või vett koogimaterjali vedeldamiseks (juhul kui on liiga kuiv)
Maitse järgi rummiessentsi
Soovi korral veel muid kuivatatud puuvilju, marju, seemneid, pähkleid, kakaonibse vms

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!